KUVISSYNTTÄRIT
Järjestä hurjan hauskat kuvissynttärit!

Onko pian syntymäpäiväsi? Pidätkö piirtämisestä, maalaamisesta tai kenties savitöistä? Tule viettämään syntymäpäiviä Turun Kuvataidekoululle! Kuvissynttäreillä syntymäpäiväsankari vieraineen toteuttaa näyttävät taideteokset yhdessä ohjaajan kanssa. Valittavana on piirustus-, maalaus- tai savityöteemaiset synttärijuhlat. Jokainen vieraista saa oman teoksensa kotiin muistoksi!

Ahkeran taiteilun jälkeen maistuvat kaikille herkulliset tarjoilut. Kuvissynttäreillä juhlijoille tarjoillaan synttärikakkua, mehua, keksejä, sipsiä sekä makeisia.

Kaksituntiset syntymäpäiväjuhlat maksavat alk. 250€. Hinta sisältää 10 lapsen ohjauksen, materiaalit sekä tarjoilut. Ylimääräisistä juhlavieraista lisätään hintaan 10€ / lapsi.
Kuvissynttärit on mahdollista varata myös ilman tarjoiluita hintaan alkaen 200€. Hinta sisältää 10 lapsen ohjauksen, materiaalit sekä kaksi tuntia taidetyöskentelyä.

Varaathan omat kuvissynttärisi ajoissa! Synttäreitä järjestetään Kuvataidekoululla lähinnä viikonloppuisin, sillä arki-iltoina luokkatilat ovat ryhmien käytössä.

Lisätietoja ja varaukset Turun Kuvataidekoulun toimistosta.
02 27 99 200 (ma-to 10-14)
toimisto@turunkuvataidekoulu.fi