TIETOA ILMOITTAUTUMISESTA
TULE MUKAAN HARRASTAMAAN KUVATAIDETTA!
Turun Kuvataidekoulu on tarkoitettu kaikille klassisen kuvataiteen harrastamisesta kiinnostuneille lapsille (4v.-), nuorille ja aikuisille.

Tämän lukukauden harrastusryhmät löydät tämän linkin takaa ryhmät. Jos olet uusi oppilas, etkä tiedä mihin ryhmään ilmoittautua, löydät lisätietoa tämän linkin takaa uudelle oppilaalle. Lista lukukauden jälkeisistä kursseista löytyy tämän linkin takaa kurssit.

Ilmoittatutumisajankohdat
Syyslukukauden ilmoittautuminen on touko-elokuussa.
Huom! Myös vanhojen oppilaiden tulee ilmoittautua syyslukukaudeksi.

Syyskurssien ilmoittautuminen on loka-marraskuussa.
Kaikkien kurssille tulijoiden tulee ilmoittautua.

Kevätlukukauden ilmoittautuminen on marras-tammikuussa.
Vanhojen oppilaiden ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevätkaudelle, vaan he tulevat normaalisti omiin ryhmiinsä tammikuussa.

Kevätkurssien ilmoittautuminen on maalis-huhtikuussa.
Kaikkien kurssille tulijoiden tulee ilmoittautua.

Kesäkurssien ilmoittautumisaika on huhti-toukokuussa.
Kaikkien kurssille tulijoiden tulee ilmoittautua.

Uusia oppilaita otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella myös lukukausien aikana.

Näin voit ilmoittautua...

Tärkeää tietoa ryhmistä!

Ryhmän minimikoko on 7 oppilasta. Mikäli oppilaita on alle 7, ryhmä yhdistetään toiseen vastaavalla tasolla olevaan ryhmään. HUOM! viikonpäivä ja kellonaika saattavat tällöin muuttua. Ilmoitamme sähköpostitse, mikäli ryhmän päivämäärässä tai kellonajassa tapahtuu muutoksia.
Jos jostain syystä et aloitakaan harrastustasi tai lopetat kesken kauden, ilmoita asiasta välittömästi koulun toimistoon.